Burn-out coaching

De tijd is NU om weer thuis te komen in jezelf.

Thuiskomen, terug in jezelf

Je legt al te lang de druk op jezelf. Vaak druk die niemand anders op je legt, maar waarvan je wel gelooft dat het van je verwacht wordt. Vermoeiend om constant 100km per uur te rijden waar je eigenlijk verlangt om 50km per uur te rijden omdat je zo veel meer van je omgeving kunt zien en genieten. Maar ja, 'genieten', dat is ook weer zo'n dingen want niets doen en op je kont zitten is dan ook weer geen optie. Een burn-out is stomweg kut. Alles wat je voor jezelf geestelijk en lichamelijk wenst is er gewoon niet meer.

Je ziet het nu misschien nog niet, achteraf blijkt een burn-out vaak een groot geschenk te zijn.. ~Stefan

Het is een complex probleem dat niet eventjes zomaar verdwijnt. Dit is ook de reden waarom ik de coaching in de vorm van een 5 rittenkaart heb gegoten. Met één sessie ben je er gewoon niet. Ook kan ik je in alle eerlijkheid niet garanderen dat je volledig weer 'de oude' bent. Ik beloof je wel dat we heel ver zullen komen! We evalueren sowieso na vijf keer wat er nog nodig is om te komen waar je zijn wil. dit komt ook omdat iedere persoon anders is en ook vanuit een andere context in zijn of haar burn-out terecht is gekomen.

Herken je jezelf in onderstaande punten?

  • Je voelt je constant vermoeid
  • Je hebt moeite met slapen/verstoorde nachtrust
  • Je voelt je angstig anders paniekerig
  • Je hebt bijna nergens zin in
  • Je verdooft je met verslavende/verdovende activiteiten
  • Je hebt gevoelens van machteloosheid
  • Je hebt moeite om je focus te behouden

Er zijn meerdere punten te benoemen, maar als je hier op deze pagina bent belandt, dan weet je zelf al dat je met een Burn-out te maken hebt, toch?

Online Bore-out coaching of op locatie tarieven...

arrow_drop_up arrow_drop_down