Life Coach Rotterdam
11 oktober 2021 
1 min. leestijd

Life Coach Rotterdam

Life Coach Rotterdam

Misschien ben je door omstandigheden vastgelopen en ben je op zoek naar een Life Coach in Rotterdam... Dan ben je bij mij aan het goede adres!

Bevind je je in een situatie of context waar je je niet langer meer prettig bij voelt? Of je zit in een vicieuze cirkel, weet water speelt, maar de beweging om vooruit te komen blijft uit. De aard van de geest is om oplossingen te vinden, maar als het om onze mentale conditie gaat is het nooit een rechte lijn vanuit A naar B . 

Hulpvraag

Toegeven dat je een Life coach kunt gebruiken is een eerste stap. Velen van ons zijn grootgebracht om onze eigen problemen op te lossen en om hulp vragen is een grote stap. Ik beloof je dat wanneer je de sprong waagt het leven een stuk lichter wordt. 

Je kunt niet altijd objectief naar jezelf kijken. Zelfreflectie heeft zijn beperkingen en heeft tevens een valkuil: je kunt in de overdenk-val trappen die jou zal weerhouden de beweging te maken waarnaar je verlangt. Een Life coach is een waardevolle spiegel die je aan het nadenken zet en uitdaagt om vanuit een ander perspectief naar jezelf te kijken.

Ook gaat het om het bewust maken van keuzes en om weer een leven te leiden gelijk aan jouw waarden. De relatie tot jouw gedachten spelen een belangrijke rol hier. In tegenstelling tot bijvoorbeeld de cognitieve benadering is dat ik niet het doel heb jouw gedachten te veranderen, maar het gewicht er vanaf te halen die je het mogelijk gegeven hebt.

Geen advies!

Life coaching is er niet om je advies te geven of om je te vertellen wat je moet doen. Ik ben er heilig van overtuigd dat je alle antwoorden allang in jezelf hebt liggen. Ik geef hooguit een suggestie, but that's it!

Adviezen komen vaak vanuit het referentiekader van de adviesgever, maar dat betekent dus niet dat wat voor die persoon werkt, ook voor jou werkt. Maatwerk is en blijft de sleutel tot het inzicht van wat er voor jou nodig is op dit moment.

Ben je er klaar voor?

Dus... Woon je in Rotterdam en zoek je een betrouwbare coach? Kijk dan nog even bij Over Stefan of neem contact met mij op. Wil je liever online coaching, dan kan dat natuurlijk ook!

Over de schrijver
Ervaring met allerlei facetten wat betreft communicatie tot aan persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Van Academisch en NLP coach tot Acceptance & Commitment Therapy (ACT). Dit alles met een licht en nuchter sausje van spiritualiteit.
Reactie plaatsen