Loopbaan coaching

De weg naar passend werk

Loopbaan coach in opleiding

Recent ben ik aan de specialisatie/opleiding Loopbaan coaching begonnen. Ik ben nu dus nog in ontwikkeling en vraag nog geen geld voor deze vorm. Voor nu zou je een 'oefen' coachee zijn. Dit is net zo effectief, maar mogelijk ligt het tempo wat lager dan regulier.

Wanneer Loopbaan coaching?

Wie ben ik, wat wil en wat kan? Dat zijn toch wel de drie meest belangrijke thema's die als rode draad door een Loopbaancoach traject loopt. Ik kan mij voorstellen dat jij je eerst nog afvraagt wanneer je voor Loopbaan coaching zou kiezen. Een carriere of loopbaan speelt een belangrijke rol in ons leven en ditzelfde geldt voor het ervaren van 'werkgeluk'.


Indien het gevoel van voldoening ontbreekt, de uitdaging zoek is en de routine erin geslopen is, dan is dit een eerste signaal dat een verandering in jouw loopbaan de oplossing is! Maar, wat dan!?


Onderstaand een aantal voorbeelden waarom  mensen voor een loopbaantraject kiezen:


  • Afname werkplezier in zijn geheel
  • Je kunt je ei niet kwijt of er is geen voldaan gevoel
  • Je voelt je langdurig onderprikkelt
  • Je weet dat er meer in je zit, maar ontdekt maar niet wat
  • Jouw vaardigheden hebben geen ruimte in jouw huidige functie
  • Je bent toe aan verandering, maar de richting ontbreekt
  • Je voelt dat je hulp kunt gebruiken bij jouw volgende stap(pen)

Waarschijnlijk herken je jezelf in meerdere bovengenoemde punten (aannemend dat je Loopbaan coaching aan het overwegen bent) en dat is HET signaal om een eerste stap te maken. Voor sommige mensen is de oplossing gewoonweg een andere baan, maar de kans is groot dat dit een poging is een cirkel of patroon te doorbreken op het korte termijn, maar lost verder niets op wat betreft het lange termijn. Verder doorbreekt het ook geen patronen die je onbewust tot standhoudt.

Jij hebt Talent!

We gaan in kaart brengen wat jouw talenten zijn, we wakkeren van vaardigheden aand die je mogelijk niet als talent herkend. We gaan onderzoeken welke mogelijke obstakels er nog opgeworpen worden... Het meest belangrijke nog: we gaan vinden waar jouw hart sneller van gaat kloppen!


De sessies gebeuren via Zoom of Skype, dit zodat ik inzetbaar ben voor iedereen en reistijd geen bezwaar zou hoeven zijn. In overleg kunnen deze ook op locatie te Rotterdam (Het Coach huis, Wijnhaven 36,  3011 WS  Rotterdam).

Tarieven Loopbaan coaching:  Online of op locatie...

arrow_drop_up arrow_drop_down