Waarom online en: wat kost het dan?

We leven in een tijd met internet en in een tijd met vele mogelijkheden via internet. Voor mij bied het coachen via Skype en/of Zoom de mogelijkheid om het hele land te bedienen. Dus niet alleen lokaal toegankelijk zijn, maar gewoon iedereen die de Nederlandse taal beheerst. Daar bovenop is het super praktisch voor beide partijen en net zo effectief. 

Een Skype account is handig anders een installatie van de Zoom app. Een stabiele (wifi) verbinding zou erg fijn zijn!

Losse sessies

Misschien ben je er bijna, of nog niet helemaal... Misschien loop je met één vraag, misschien stoei je met één dilemma. Vaak is één sessie dan voldoende en je kunt dus ook losse sessies boeken.

Mogelijk hebben we  aan één sessie niet genoeg en dan kunnen altijd in overleg bekijken hoe nu verder. Dit omdat er soms iets ingebracht wordt wat aan de oppervlakte lijkt als iets kleins, maar er tijdens de coaching toch veel meer naar bovenkomt.

Duur en betaling

Elke sessie duurt één tot anderhalf uur en betaling gebeurd vooraf.

Liever op locatie?

Indien je liever face-to-face een coaching wenst dan kan dit in Rotterdam. Geeft dit duidelijk aan op het contactformulier!

Adres: Coach huis, Wijnhaven 36,  3011WS te  Rotterdam

Voordelen online Coaching

Het scheelt in reistijd en kosten (benzine en/of betaald parkeren).

Vanaf elke plek die voor jou comfortabel is (zolang je maar een internetverbinding hebt).

Het is net zo effectief als een 'fysieke' ontmoeting.

Je kunt langer nagenieten of het allemaal even in laten zinken... omdat je niet naar huis toe hoeft (daar ben je waarschijnlijk al)

Je kunt je eigen drankje kiezen. Geen wollig glaasje water of kruidenthee... tenzij dat juist precies is waar je zin in hebt. ;-)

Stefan Hogendoorn
€ 97,-

Life Coaching

Doe het nou maar... Je kunt het ook niet doen natuurlijk, maar je weer lekker in balans kunnen voelen en met een goed gevoel je passie uitdragen is ook wat waard, toch? Terug naar hart op denken. Ik breng je op geheel eigen wijze weer terug met behulp van mijn eigen innerlijke stem en eer haar en haar intuïtie tijdens onze tijd samen.


Ik voel het, je bent er klaar voor!

Stefan Hogendoorn
5 rittenkaart €485,- €457,-

Bore-out coaching

Doe het nou maar... De kunst is om NU in beweging te komen en andere keuzes te maken. Hoe langer je het uitstelt, hoe langer je blijft ronddwalen in je hoofd en niet tot actie komt.


Ik begrijp dat je waarschijnlijk vindt dat je het zelf moet kunnen oplossen, maar ik spreek uit ervaring als ik zeg: hulp zoeken om uit je Bore-out te komen is het beste wat je nu kunt doen. 


Stel niet langer uit, dat heb je waarschijnlijk al genoeg gedaan...

Prijs is inclusief BTW

arrow_drop_up arrow_drop_down